Annons
Annons


Lysekil #2


DSC_4589Dags för treårskalas! Elvers mormor hade gjort en fantastisk Bananer i pyjamas-tårta. Förra året såg tårtan ut såhär.DSC_4591Linda hade bakat hur mycket som helst. DSC_4594En av presenterna Elver fick var dessa skyddsglasögon som ingick i en snickarlåda, som han fick av Oscar (till höger) och Johanna.  DSC_4604De lämnade inte huvudet på hela helgen.  DSC_4617Här är jag och min tre månader gamla brorson Mio. Han är så himla mysig. DSC_4626Om Froste försvinner från ett kalas så är det inte svårt att lista ut vart han befinner sig: vid legot och duplot. 26 år gammal men som ett litet barn när det kommer till att bygga ihop plastklossar. DSC_4657Mio. Finaste lilla killen. DSC_4674Hej! DSC_4681På kvällen åt vi burfiskade havskräftor med mjukt bröd och aioli. Heaven. DSC_4686Elver somnade i sin pappas knä. Det såg så skönt ut.

Annons

Translation: Elver’s birthday party and crayfish dinner.

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar