Annons
Annons


På sistone (vårtecken utlovas).


IMG_5996Förra torsdagen satt jag och skrev på Il Caffé med Matilda och Zara. Vid middagstid packade vi ihop och gick hem till den sistnämnda för att göra spenatsoppa och dricka vin. Leo anslöt och vi blev salongs och dansade till musikallåtar.  IMG_6002Snödropparna stoltserade i mammas och Calles trädgård. IMG_6043Gullig mamma på vandrarhemmet Strandflickorna i Lysekil. IMG_6083I måndags fikade jag med bästa Rickard. Jag var kaffestissig (pga dricker aldrig kaffe längre) och vi pratade om London, love och bostadsbedrägerier. IMG_6089Igår lagade jag det här megagoda (som ser megatrisst ut på bild förstås) på rekommendation av Zara. Gnocchi (potatispasta alltså, som kokas och sedan steks) med en tomatsås gjord på färska körsbärstomater, vitlök, gul lök, vitt vin, kryddor som t.ex. basilika, honung och balsamvinäger. Ät det med mozzarella och några glas vin. Perfetto perfetto!IMG_6099Idag bestämde Zara, Leo och jag oss för att promenera i det vackra vädret efter skolan. Runt halva Kungsholmen närmare bestämt.IMG_6095Vintergäck i rabatterna. IMG_6105Passerade denna vackra utsikt.IMG_6101Och detta.  IMG_6117Jag -> :’D

Annons

Nu ska jag värma mina fingrar, äta fiskpinnar och göra en av mina karaktärer i mitt skrivprojekt mer sympatisk och lättare att tycka om. Adieu.

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar