Annons
Annons


Veckan som har gått.


6Solen sken och jag hade på mig kimono från Monki, topp från second hand, kjol från H&M och skor från Scorett. IMG_6300Vi stannade kvar i skolan ett tag för att pilla med våra texter och läsa. Zara somnade.7Jag har suttit och skrivit med fönstret på vid gavel.  IMG_6315Och promenerat till Folkuniversitet för att hämta en grej hos min styvpappa. IMG_6318Hade på mig dessa skor. Tycker så mycket om dem trots att jag inte har gått in dem än. IMG_6324På kvällen var himlen glödande och det reflekterade sig i fönsterna. IMG_6335Jag såg jättemånga som stannade upp för att fota den med mobilen. Ni förstår ju varför. IMG_6352Jag har varit i skolan förstås. Här är min lärare Gunnel under en lektion där vi skulle ta fram en titel på vår antologi. IMG_6354Jag har städat lite hemma och för att inte brinna upp i värmen så öppnade jag fönstren (som VERKLIGEN måste putsas). Såhär ser det förresten ut i vårt stora rum! En massa stök runt skrivbordet som vanligt.8Rasmus kom förbi för att blanda gin & tonics och spela kort. Vi spelade Kent Ekeroth och Gudrun Schyman (som ju egentligen har det otroligt förlegade namnet neger och president). Jag hade usla kort och vi var fnissiga och babbliga. Sedan spelade vi Achtung die kurve och filmade hundra klipp med mobilen.IMG_6402I lördags hade Nanna och Hannah klubb på Strand och det ville vi förstås inte missa. Här är Maja.IMG_6395Vi dansade så jäkla mycket och länge. Efter några timmar blev vi snackssugna och jag beställde in pommes med aioli. Heaven.IMG_6407Jag och min bästa danspartner.  Untitled-5Jag och Nina matchade och Jaana hade satt upp illustrationer på väggarna och jag fanns med på en! Så himla dansig och rolig kväll.

Annons

Translation: Lately i’ve been spending time in the sun, writing, playing card games and dancing.

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar