Annons
Annons


Tåglufftävlingen.


EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

EPSON MFP image

florasblogg.se_files_2012_02_untitled-110

Bilder från tågluffen med Maja, Rebecca och Bea 2011 och tågluffen med My 2013.

Ni kan läsa min tågluffguide här, dock tänkte jag uppdatera den någon dag för jag har upptäckt fler bra platser sedan 2011.

Annons

Okej hörni. Tågluff är typ en av de roligaste sakerna som finns att göra. Det är så jäkla lyxigt att bo i Europa där det finns tåg som går mellan alla städer. Där du kan vara i Paris på morgonen och i Berlin på eftermiddagen. Att resa från stad till stad och växla mellan olika språk, byta pain au chocolat mot käseschnecke och varva sandstrand med stadspuls. Men det är förstås inte det billigaste. När allastudier.se frågade om jag ville samarbeta och göra en tävling med dem där de lottar ut en tågluff för två personer sa jag förstås ja, för jag vill ju att ni också ska få chansen att åka ut och upptäcka!

Spelreglerna är enkla:

  1. Ansök till en eftergymnasial utbildning på allastudier.se
  2. Gör AllaStudier.se snabba quiz ”Vart ska vi?”
  3. Den med flest rätt på kortast tid vinner

Priset är en tågluff i Europa för två personer. Det som ingår är två InterRail-kort 22 dagar i Europa, Boende för 10 000 kr/person via Ticket, Boken ”Europe on a shoestring” samt boken ”Central Europe”, två ryggsäckar Haglöfs Matrix 60L, två multiverktyg, två reseset inkl. sovmask, öronproppar och nackkudde, två första hjälpen-kit, två regnponchos, två värdeväskor samt två reseadapters. Totalt värde ca 40 000 kronor. Läs mer på AllaStudier.se/tagluff

Lycka till kompisar!

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar