Annons
Annons


Vintagebloppis.


vintagebloppisJavisst är det en vintagebloppis som jag och en massa dunderbra bloggare ska ha den 4 maj! Jag kommer att rensa ut garderoben på en salig blandning av vintage och second hand. Vissa saker som jag älskat och använt och älskat ännu mer och andra kläder som aldrig riktigt har fått sin chans. Jag tyckte att det var så himla fint att träffa er på Blocketloppisen i somras, och jag hoppas att ni gör oss sällskap i maj igen!ny_version_mork_KLARHär är hemsidan med all information ni behöver. Förutom det som kommer säljas på plats så kommer vi auktionera ut några vintagepärlor på Tradera, så att ni som inte kan komma på bloppisen också får en chans att norpa något fint. All vinst från Traderaauktionerna går oavkortat till organisationen Kvinna till kvinna som kämpar för fred och jämställdhet. Bra va?

Annons

karta_color_blogg_KLAR-1024x863Här är vägbeskrivningen! Bloppisen kommer alltså äga rum på Kristinehovs Malmgård på Södermalm och det lär bli SÅ fett. Ni kommer väl?

Ni kan följa hela faderullan på instagram: @vintagebloppis.

Translation: The 4th of May, me and a group of bloggers are having a flea market. Will you be there?

Kommentarer till “Vintagebloppis.”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar