Annons
Annons


Soppa, monopol och vintersol.


DSC_5763Efter vår lilla fjälltur tog vi det allt bra lugnt. DSC_5770= ligga i soffan och lösa korsord (han) och läsa (jag). DSC_5775Jag lagade potatis- och purjolökssoppa till middag. DSC_5777Som vi åt tillsammans med knäckebröd med ost. Bra kombo.DSC_5793Sedan spelade vi en omgång Monopol europa och åt popcorn. Älskar Monopol. Och popcorn. DSC_5794Han vann : ( DSC_5798Dagen därpå satt jag och skrev på mina ansökningsbrev ett bra tag och sedan satte vi oss i solen. Himlen var alldeles klarblå. DSC_5803Drack blaskigt te, läste och njöt av värmen. DSC_5809”Jag ska fixa en mysig grej, vänta här” sa Felix, och nästa gång jag tittade dit hade han lagt upp renfällar, kuddar och någon luddig filt (ursäkta att det kanske ser lite brutalt ut, filten är väldigt gammal och alltså inget som någon i Felix närmaste familj har gjort). Så jäkla mysigt att få somna till i solen och sedan vakna och sätta näsan mot hans soldoftande kinder.  DSC_5811Eftermiddagen var så vacker. DSC_5815Froste och Dana anlände efter sin fjälltur!DSC_5814*luktar på öl*  DSC_5820Min gulliga storebror Froste. DSC_5824Vi år morotssoppa till middag och spelade en omgång Wizard. DSC_5826Dana! Och det var de dagarna i Härjedalen. Fortsättning följer.

Annons

Translation: 1,5 day in Felix’s cabin. Monopoly, a great deal of sun and a reunion with Froste and Dana after their ski trip.

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar