Annons
Annons


Sara, hamburgare och påskdekoration.


DSC_6486Igår mötte jag upp den här gulliga för att äta lunch ihop! Vi har följt varandras bloggar ett tag och nu kändes det på sin plats att ses. DSC_6490Eftersom vi båda delar kärleken för hamburgare gick vi till Lilys Burger. Vi pratade om framtidsplaner och pojkvänner och kompisar och god mat och livssituationer. Mycket mycket trevligt. DSC_6495Efteråt var vi mätta och belåtna och promenerade tillbaka mot Fridhemsplan. Vi plockade påskris och kramades, sa hejdå och vi ses snart igen. DSC_6499Såhär fint blev re! DSC_6500Påskäggen gjorde jag och mamma förra året, här finns en liten guide. DSC_6501Är så peppad på den här påskhelgen, för jag ska för en gångs skull bara vara hemma och ta det lugnt. Idag skickade jag in ett gäng ansökningar till fortsättningskurser i skrivande (lättnaden!) och ikväll ska jag gå på quiz med Zara, Matilda och Leo. Au revoir mina fina läsare. Gillar er.

Annons

Translation: Me and Sara had lunch together yesterday, after reading each others blogs for a while. She’s so nice! The last photos depicts our easter decoration here at home. Pretty nice, huh?

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar