Annons
Annons


Vårmiddag.


DSC_6453I söndags tog Felix och jag en långpromenad, och på hemvägen köpte vi med oss lite goda saker. Sedan öppnade vi köksfönstren på vid gavel och åt till ljudet av fiskmåsarna. Är så obegripligt glad att våren är här. DSC_6459Baguette, knäckebröd, kex och oliver. DSC_6460Olika ostar, hummus, melon och päron. DSC_6462Körv.DSC_6463Och någon körsbärsöl som Felix fick i födelsedagspresent. DSC_6471Väldigt gott helt enkelt. DSC_6479Trollungen. DSC_6483Sedan gick vi på bio och såg The Grand Budapest Hotel. Skitfint filmfoto, scenografi och bra skådespelarprestationer, men jag tyckte att storyn var sisådär. Kanske lite trött på dessa oändliga jakter. Framförallt sög det ju att det var 99% grabbar. Why Wes, why?

Annons

Följ mig gärna på Bloglovin’ förresten!

Translation: We ate cheese, fruits, hummus, charcuteries and crackers with wide open windows. Spring is finally here.

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar