Annons
Annons


Traderaauktion: studentklänning.


DSC_6511 Som en förlängning av Vintagebloppisen har jag och ett tiotal andra bloggare auktionerat ut en hel del grejor på Tradera, som är vår huvudsponsor. Här kan ni hitta alla annonser. Alla pengar går oavkortat till biståndsorganisationen Kvinna till Kvinna, så därför har vi valt ut saker som vi tycker är extra fina och som förhoppningsvis många vill bjuda på. Auktionerna avslutas om två veckor och fyra dagar!

Annons

Den här klänningen hamnade i min ägo i samband med min student, men jag valde till slut att ha på mig en annan. Himla synd, för den här är ju så fin! Den är vackert spetsmönstrad med vippig kjol och pärlor i urringningen. Jag har bara använt den någon enstaka gång, så skicket är utmärkt. Den passar mig som vanligtvis har stl 36, dock tror jag att den blir ännu finare på någon som är lite kortare (jag är 170 cm lång, klänningen är 80 cm lång). Klicka här för att komma till auktionen.

Den gör sig perfekt på studentdagen eller på midsommarafton, alternativt till vardags med kängor och bomberjacka.DSC_6512

Translation: As an extension of Vintagebloppis the 4th of May, me and a group of other bloggers are selling some nice clothes on Tradera. You can find all of the auctions here. All profits will go to the aid organization Kvinna till Kvinna. The auctions will be closed in two weeks and four days.

This dress ended up in my possession before my graduation, but I eventually chose to wear another one. Too bad, since this one is so pretty. Beautiful lace patterned with a pleated skirt and a pearl trim at the neckline. It suits me that usually has a size 36, however, I think it will be even nicer on someone who is a little shorter (I’m 170 cm, the dress is 80 cm long). Here is my auction.

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar