Annons
Annons


På sistone.


Wow. Det är mycket nu. Svårt att hinna skriva de där blogginläggen som tar lite längre tid men som jag vet är viktiga (spoiler: boktips + menskoppsrecension). Jag har en hel drös mobilbilder som jag inte har visat er, vi får köra på det så länge.

Annons

IMG_7107För elva dagar sedan promenerade jag och Felix runt halva Kungsholmen, sedan köpte vi med oss god middag. IMG_7126Vi har ju ingen balkong hemma men solen gassar på som bara den så det funkar utmärkt att öppna fönstren och sätta sig och sola där. En liten humla gjorde mig sällskap. IMG_7134När jag och Zara hade skickat in våra ansökningar till olika skolor satte vi oss i solen på Petit France.
IMG_7139Vi spelade Backgammon. IMG_7142På kvällen lagade jag falafel med bland annat äpple i. Himla bra kombo. IMG_7152Efter middagen mötte jag upp Matilda, Zara och Leo för att fira att vi lämnat in ansökningarna. Vi gick till Vampire Lounge där de har quiz på tisdagar, och vi vann! Sju öl närmare bestämt!IMG_7154Dessutom snackade Matilda ihop sig med bartendern och fick blanda drinkar till oss. En mycket mycket fin kväll. IMG_7173Här är jag och Felix när vi ligger och läser i kvällssolen. Jag: Francoise Sagan, han: Björn Berg. IMG_7191Kaffestund i solen. IMG_7198Hela min påskhelg bestod utav picknickar. Här träffade jag Rebecca och Maja och satt i Humlan en bra stund. Tycker om dem så mycket <3 IMG_7214Igår var jag på ett frukostevent hos Monki, där fick jag en fin blomkrans! Synd att den inte håller för alltid.  IMG_7217På lektionen fick vi sitta och skriva var vi ville, så då gick vi såklart ut i solen. Här är Zara och två insekter som parar sig.   IMG_7237På kvällen var jag och My på ett event för Samsung Galaxy S5. Så fint att få röja lite med henne igen.

Translation: What I’ve done lately through my phone. 

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar