Annons
Annons


Sextiotalsklänningen.


DSC_7012 DSC_7014 DSC_7015 DSC_7033

Sommar i Paris och luften ligger tung över staden. Vi slinker in på Coiffeur på Rue de Rosiers där jag fyndat många vintagepärlor förr. Jag ser mönstret skymta mellan ett gäng klänningar på klädställningen i hörnet och ser att det tillhör en klänning. Tar fram den och håller upp den framför mig. Sent sextiotal, A-linjeformad med dragkedja hela vägen. Den här måste jag ha.

Annons

Nu söker denna vintageklänning ett nytt hem för den som gillar barbentpromenader och sextiotalsmönstrat. Extra fin till blomdiademet från Beyond Retro (som följer med i paketet). Eller under ett parasoll på stranden i sommar. Jag skickar med en perfekt sommarläsningsbok också. Extremely loud and Incredibly Close av Jonathan Safran Foer (som jag skrivit om här). Med en liten hälsning från mig inuti. Klänningen passar stl 34-38 och är i jättefint skick.

Här hittar ni min auktion och här är de övriga annonserna från vintagegänget: vintagebloppis.tradera.com. Tack till Tradera, som är vår stolta samarbetspartner!

Alla pengar går oavkortat till biståndsorganisationen Kvinna till Kvinna och auktionen är en del av Vintagebloppis.se, som i sin fysiska form kommer att äga rum nu på söndag, den 4:e maj på Kristinehovs Malmgård, Hornstull.

För alla er som inte kan vara på plats på söndag och även till er andra: Nu har ni en chans att vinna en goodiebag som innehåller saker från Superliving, The Wild Rose och Pill Jewlery. Dela den här bilden på instagram och hashtagga #‎vintagebloppistävling‬ och länka till @vintagebloppisen. Vinnaren utses under dagen den 4 maj. Lycka till!

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar