Annons
Annons


Lilla Ego och Uma.


IMG_7478I tisdags gick jag och Froste till Lilla Ego. Det är alltid fullbokat så jag hade bokat tre (!) månader innan.IMG_7461Jag bjöd Froste på maten i försenad födelsedagspresent. Vi beställde in två huvudrätter att dela på, dels denna med jordärtskocka och hemgjord korv. IMG_7465Och dels denna med bland annat råbiff, sparris och friterad lök. Sanslöst gott. Känner ni igen keramiken? Det är min låtsaspappa som har gjort den, så stolt! Här är hans hemsida om någon skulle vara intresserad. IMG_7471Till efterrätt beställde vi in den här chokladhistorian med glass och havtorn.  IMG_7481Min dejt för kvällen! Vi hade SÅ trevligt. Det känns så lyxigt att äntligen bo i samma stad, om än bara för ett par månader.IMG_7491Dagen därpå åkte jag hem till den här donnan. Uma. Jag har vuxit upp med fem katter och aldrig varit särskilt intresserad, men den här kissen alltså! Helt underbar.  IMG_7563Mamma satt vid sitt skrivbord och jobbade medan jag satt vid ett annat bord och skrev. Det gick sådär. Hur gulligt är det inte att Uma har en liten sovplats vid mammas arbetsplats? Så mysigt att kunna ta små pauser och gosa med henne då och då.umaKattig photo shoot. Uma var kanske inte lika förtjust som jag.

Annons

Translation: Dinner att Lilla Ego with my brother Froste and a visit at my mum’s house to write and cuddle with Uma, the cat.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar