Annons
Annons


Londonderry-jackan.


DSC_7243 DSC_7248 DSC_7255Förra veckan hittade jag den här pärlan till jacka på Beyond Retro. Knallblå med röda detaljer, precis lagom kort i midjan och dessutom megaskön.

Efter lite googling vet jag också att Londonderry är en kommun i New Hampshire och en stad på Nordirland. Eftersom Beyond Retro importerar från USA tror jag att jackan härstammar från den förstnämnda, dessutom är ju modellen typiskt amerikansk. Jag undrar vem Katelyn var. Om hon lever. Om hon tyckte om den här jackan lika mycket som jag.

Annons

Ni glömmer väl inte att följa mig på Bloglovin? 

Translation: I bought this jacket at Beyond Retro last week. Londonderry is a town in New Hampshire and a city on Northern Ireland. I wonder who Katelyn was. 

 

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar