Annons
Annons


Torsdagskläder.


Såhär har jag sett ut idag när jag har varit och röstat på Soraya Post i EU-valet, promenerat längs med Kungsholmsstrand och skickat in ansökningar till de sista skolorna:Bild-2014-05-15-kl.-09.56-#4Niketoppen är från Stadsmissionen och kjolen är från Sheinside. Bild-2014-05-15-kl.-10.14-#5Tröja och strumpbyxor från H&M. Bild-2014-05-15-kl.-10.15-#3Och jacka från Monki!

Annons

Hörni. Ni måste läsa Sandras inlägg om att vara en bloggförebild. Det har blivit svårare att blogga på sistone, och samtidigt som jag älskar hur politisk stämningen har blivit i sociala medier så har det blivit så förbannat svårt att hela tiden vara rätt. Att vara tillräcklig. Så läs Sandras inlägg, hon sätter ord på det hela.

Translation: Top from second hand, skirt from Sheinside, jumper from H&M and coat from Monki.

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar