Annons
Annons


Smoothiedags.


DSC_7417Häromdagen fick jag ett bud med dessa goda ingredienser. Medan jag tillagade en smoothie var Felix aktiv med kameran, så nu kommer ett inlägg som antagligen kommer göra pr-byrån som skickade paketet väldigt nöjda. Det är liksom precis detta de vill att jag ska göra. Men jag tror att ni också kommer att bli rätt smoothiesugna.  DSC_7451Det som behövs är alltså en liten ananas, en banan, färsk rosmarin, kokosflakes och kokosdryck.DSC_7435 DSC_7441Jag har fått ett så enormt matlagningssug på sistone, känner mig så inspirerad! DSC_7459Hade publik. DSC_7461Hacka allt, häll i en nypa kokosflakes och rosmarin och häll på ett par deciliter kokosdryck. Mixa ihop.DSC_7469Felix kirrade isen. DSC_7471Tada! Hur gott som helst faktiskt.

Annons

Translation: The other day, I made a smoothie out of pine apple, banana, coconut flakes, rosmary and a coconut drink. Delicious.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar