Annons
Annons


Releasefest för vår antologi.


IMG_8181Den här våren har jag och min klass gjort en antologi med våra samlade texter. Jag, Matilda, Zara och Johan har tillsammans haft antologiansvar och därmed fixat allt ifrån sammanställning av texter till fest. Igår hämtade vi ut boken som var färdig efter tryck! Det är jag som har formgivit den, efter samtal med de andra i gruppen. Jag tycker att den blev megafin!DSC_8245Samma kväll skulle vi ha releasefest för boken, så vi samlades på Landet för att börja repetera uppläsningar och fixa inför kvällen. DSC_8250Johanna kompade lite när vi repade. DSC_8262Matilda och Leo. DSC_8264Så himla bra lokal som Zara fixat! DSC_8269Här övar vi, alldeles skrattiga på grund av nervositet. DSC_8270 DSC_8274Leo var konferencier för kvällen.   DSC_8286Det började ramla in människor vid sjutiden.  IMG_8188Efter en stund var det knökfullt och uppläsningarna drog igång! Det är verkligen något alldeles särskilt att övervinna sin rädsla och ställa sig på en scen. Att använda nervositeten till en energikälla. Jag är så jäkla stolt över alla i min klass som är så GRYMMA på att både skriva och att läsa upp sina texter. Förresten, vill ni kanske att jag publicerar någon av mina antologitexter på bloggen?

Annons

Efter uppläsningen bar vi bort stolarna och dansade. Jag hade ett bombastiskt lyckorus hela kvällen. Kände mig så glad, kärleksfull och tacksam. Så känner jag även idag, om än med ett tyngre huvud.

Translation: Yesterday, me and my class had a release party for a book that we have put together. We also had a reading, which was great. I’m so thankful for all of this.

19 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar