Annons
Annons


Tomatmåndag.


DSC_8553Igår träffade jag Carro och Sara och planerade stordåd. Närmare bestämt ett fotoprojekt som Carro vill att jag och Sara ska medverka i. Så kul!DSC_8549Jag tittade på Sara med hundögon och frågade om vi inte kunde gå hem till henne. Okejrå, sa hon.DSC_8554Jag kände igen mig. DSC_8556Jag får så ofta höra ”det känns som att jag har varit här” när kompisar kommer hem till mig och Felix, eftersom typ alla har sett vår lya här på bloggen. Prick så kändes det när jag var hemma hos Sara och Johan. Som att jag hade varit där hundra gånger förut. De bor i alla fall dödsfint, men det ser ni ju.DSC_8560Vi vinkade hejdå till Carro och mötte upp Andrea för att gå på presslunch hos Mutti.DSC_8558Det var ju Italiens nationaldag dessutom!DSC_8566Vi åt en himla massa tomaträtter. DSC_8571DSC_8577DSC_8580Och drack oss salongs sådär kl 12 på dagen. DSC_8589Kolla gulliga! På kvällen var jag barnvakt till Felix bröder och så var det med den måndagen. Jag tycker förresten att det är så jäkla fint hur mycket ni tipsar och diskuterar i kommentarsfältet på menskoppinlägget. Så smarta och bra är ni!

Annons

Translation: Yesterday, I had a little meeting with Sara and Carro about a photography project we will do together. Afterwards, Sara, Andrea and I went to Mutti’s press lunch and ate a lot of delicious tomato dishes. 

1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar