Annons
Annons


Överraskningsfrukost.


Häromdagen väckte Felix med mig orden ”Flora kom, jag har en överraskning till dig i köket”. Jag var helt groggy och fattade ingenting men reste mig trots bakistungt huvud.DSC_8711Han hade stekt bananpannkakor och handlat goda grejor!DSC_8704DSC_8707<3 DSC_8708Världsbäst. DSC_8716DSC_8715Ganska ofta får jag frågan ”hur kan du och Felix ha det så bra ihop?”. Självklart har vi konflikter och kämpar på som alla andra par, men om det är en sak som jag vill pusha för så är det att göra sånt här för varandra. Överraska. Visa uppskattning genom små medel. Stanna upp och kramas. Och sluta aldrig hångla.

Annons

Translation: The other day, Felix made me a surprise breakfast with banana pancakes. I think doing stuff like this is so important for maintaining a good relationship. He is the best.

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar