Annons
Annons


Växthuset.


1661787_1411152795801915_1821375591_nVisade jag någonsin det färdiga resultatet av min växthusillustration? Här är processbilderna för er som kanske har missat dem. Jag valde att hålla mig till en dov, neutral färgskala (grönt, grått och brunt med små röda och gula färgklickar) för att det inte skulle bli den stereotypa klyschiga sommarbilden (blå himmel, grönt gräs). Jag googlade på olika bilder på barn för att lättare kunna få till den rätta kroppsställningen, sedan förenklade jag dragen för att få en mer naivistisk känsla. Det kändes också viktigt att det är ett barn och inte nödvändigtvis en pojke eller flicka. Roligast var att måla detaljerna. En liten larv, ett par sandaler som står på trappen och små ogräs i gruset. Små saker som gör så mycket för helheten.

Annons

Illustrationen gjorde jag för Sweden Green House, som min pappa och hans kompanjon Eva driver ihop. Är ni trädgårdsintresserade bör ni följa dem på Facebook här! De gör lätt Sveriges finaste växthus.

 Translation: About an illustration I made for Sweden Green House.

5 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar