Annons
Annons


Tapasmiddagen.


DSC_0694För en vecka sedan stekte jag fyra aubergines i centimetertjocka skivor, DSC_0695och blandade ihop ricottaost, en kruka basilika, citronsaft, salt och peppar. DSC_0707Sedan bredde vi ut oströran på aubergineskivorna, DSC_0712och rullade ihop dem.  DSC_0746Vi satte på oss tofflorna och gick hundra meter till lägenheten där Alessandra bor över sommaren. Kvällen till ära skulle vi nämligen ha tapasmiddag!DSC_0722Vi drack sangria, DSC_0757och åt ugnsstekt paprika, omelett, aioli, stekt potatis, vitlöksstekta champinjoner, guacamole, oliver nötter och våra auberginerullar. DSC_0724Det tyckte Kajsa var gott. DSC_0738Rebecca med! DSC_0743Så fint att Elsa är hemma från Berlin. DSC_0765Alessandra drack vattenmelondrinkar. Kanske den godaste drinken.alf*Blänger lite surt på kärleksparet*. Närå.DSC_0822DSC_0768En så himla fin och skrattig kväll som slutade med att vi diskuterade politik på en så abstrakt nivå att mina ögon gick i kors. Så glad att jag har ett gäng vänner som älskar att laga knytismiddagar och som alltid har något intressant att prata om <3

Annons

Translation: Tapas dinner with my friends.

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar