Annons
Annons


Saffransbulgur, mjuka underkläder och utomhusbio.


Igår städade jag hela lägenheten (pjuh!), tvättade typ en triljard tvättar, bockade av några punkter på detta-kan-du-inte-skjuta-upp-längre-listan och lade en massa tid på en serie som är så outgrundligt dålig (life unexpected). DSC_2335Roligare blev det när Felix kom hem från jobbet och lagade detta till middag. Receptet tillhör såklart Green Kitchen Stories och är tydligen en julrätt egentligen, men trots rostade mandlar och saffransbulgur fungerade det utmärkt även på sommaren!DSC_2337Koriander är vår nya hang up.  DSC_2359Jag fick ett så himla nice paket från Bread & Boxers. Med handen på hjärtat så är deras trosor de skönaste och snyggaste jag vet, dessutom är de gjorda av 94% ekologisk bomull och 6% elastan. DSC_2360Plus i kanten för fina förpackningar också! DSC_2338Vid halv nio-tiden pumpade vi cykeln. Eller tja, Felix pumpade cykeln.DSC_2344Jag hade på mig jeans för första gången på fem veckor (!). Det känns alltid så härligt tycker jag, första jeanskvällen, trots att det samtidigt är lite sorgligt.   DSC_2345Mmm these curls <3 DSC_2352Vi köpte med oss godis och cyklade ner till Rålambshovsparken. DSC_2355Där visade de nämligen Pulp Fiction! Mäkta bra film. Så himla mysig grej att knöka ihop oss på en liten filt, äta godis och pussas hela hela tiden.

Annons

Fram till söndag visar de andra filmer varje kväll, läs mer här.

Translation: Felix made dinner with a recipe from Green Kitchen Stories, I recieved a super nice gift from Bread & Boxers (they make the softest and nicest underwear, in 94% organic cotton!) and in the evening, we saw Pulp Fiction at the outdoor cinema in Rålambshovsparken. Ate candy and made out in the darkness. 

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar