Annons
Annons


Fyra saker.


DSC_2494Finns det något godare än frukost? En anledning till att jag har väldigt lätt att komma upp om morgnarna är tack vare min stora förkärlek till frukost. Jag liksom flyger upp (true story) för att göra i ordning den. DSC_3131Idag fick det bli rostis med prästost och äpple, kvarg med müsli, linfrön, kokosflingor, cashewnötter och plommon, samt te (har ont i halsen vilket är megapanik eftersom jag åker till Kalifornien i morgon). Nästa gång ska jag prova den här gröten.Festival för 17 Poster A3Min kompis Antina är med och anordnar Festival för 17, som kommer bli SÅ JÄKLA FETT (tyvärr är jag bortrest då, men ni kan väl gå i mitt ställe?). Hon skriver såhär: ”Kärrtorpmanifestationerna i december var ju väldigt politiska, med festivalen vill vi visa på kulturens kraft för att skapa engagemang och kämpa för ett samhälle som präglas av mångfald och jämlikhet.”

Annons

Festival för 17 behöver volontärer under fredagen, lördagen och söndagen! Anmäl dig med namn, mejladress och telefonnummer till [email protected], skriv också om det är något speciellt du vill jobba med.

Så här står det på hemsidan:
Den 6 september arrangerar Festival För 17 en festival på Nytorps gärde (Kärrtorp). Det kommer att bli en sprudlande och inspirerande heldagsfest med musik, utställningar, dans, workshops, mat, aktiviteter för barn och mycket mer. Dessutom arrangeras Spring för 17, ett inkluderande lopp där alla kan delta och där det viktiga är att göra något tillsammans. Vi vill stärka den lokala gemenskapen och engagemanget och låta glädje blandas med allvar! Den 6 september är det dessutom en vecka kvar till riksdags- landstings och kommunvalet. Vi vill därför samlas för att tillsammans prata om hur vi skapar ett samhälle präglat av tolerans, mångfald och jämlikhet. Vi vill skapa våra egna valfrågor och se bortom hur mycket vi kommer ha kvar i plånboken. En sådan rörelse är idag mer relevant än någonsin.
20_kuva collagePå Svt finns en himla fin dokumentär om Tove Janssons tidiga år som visas till och med den 6e september. Den handlar främst om hennes måleri (och mindre om Mumin), vilket är väldigt intressant.

Sist men inte minst: Dr Martens presskontakt hörde av sig till mig och frågade om jag ville lotta ut biljetter till en konsert på Debaser. Det vill jag förstås! Jag själv kan tyvärr inte gå, men tänker att det kan vara kul för er. Motivera här i kommentarsfältet varför just du ska vinna två biljetter, så drar Hanna en vinnare under morgondagen. Skriv även er mailadress i kommentaren.

”Den 11 september kommer Dr. Martens #STANDFORSOMETHING Tour till Stockholm och Debaser. Turnén som gör fem nedslag i lika många europeiska städer har ett enkelt löfte – att ge musikälskare chans att se några av de mest lovande brittiska akterna i intima lokaler, för en nära och personlig upplevelse. Huvudakt är ett av Storbritanniens mest lovande indierockband – Pulled Apart By Horses med brittiska Dinosaur Pile-Up och svenska Holograms som support-akter.”

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar