Annons
Annons


Småbröder och vegetariska hamburgare.


DSC_7783

I lördags åkte vi hem till Felix familj för att barnvakta småbröderna. Vi åt förstås obligatoriska kanelbullens-dag-bullar och drack mjölk till.

DSC_7785

Sedan lagade jag detta: hamburgare! Jag gjorde vegetariska biffar (4 st) genom att blanda 2 dl kikärtor med 1 finriven morot, en finhackad gul lök, ett ägg och salt och peppar. Sedan vände jag dem i sesamfrön och stekte dem så att de fick färg på båda sidor (men utan att de blir helt torra inuti).

Annons

DSC_7789

Felix mamma har precis fått en fritös så vi gjorde egna pommes frites! Hurra! Jag gick efter Saras instruktioner, men torkade dem bara i en halvtimme eller så, och friterade dem i en fritös i stället för en kastrull. Det gick bra det med!

DSC_7794

Jag åt min burgare med ruccola, tomat, halloumi, stekt zucchini, avokado och ketchup. Dör vad gott.

DSC_7797

En så himla mysig grej är när en märker att pojkarna verkligen vill hänga. Ofta får vi höra ”kan jag gå nu?” men den här kvällen satt vi kvar länge och pratade, skrattade och hade det SÅ fint ihop.

DSC_7808

Egoboosten när Melker sa att det var de bästa pommes fritesen han någonsin hade ätit. ✌

DSC_7809

Coca cola-killar.

DSC_7825

Vi tittade på Sune i Grekland och åt godis ihop, sedan var det sängdags. Felix läste högt ur Lasse-Majas detektivbyrå medan vi alla låg i sängen. Så mysigt att Melker gäspade precis när jag tog den här bilden.

DSC_7829

De slocknade nästan direkt. Fina fina småkillarna. Så glad att jag får hänga med dem.

Translation: On Saturday, we were babysitting Felix’s younger brothers. We made vegetarian hamburgers, home made fries and watched a movie together. Then we all lay in the bed and Felix read aloud until the boys fell asleep. So cozy.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar