Annons
Annons


Söndag på Moderna Museet.


DSC_8122

Den här helgen har jag nästan bara gjort roliga saker (förutom att tvätta hela söndagskvällen då), och en av dem var att gå till Moderna Museet. Jag fick ett medlemsskap i Moderna Museets Vänner av Felix i födelsedagspresent, så förutom att vi hade gratis inträde så kostade lunchen bara 68 kr.

Annons

Tips tips.

DSC_8130

Magdalena och Niklas (som är Felix kusin) var i Stockholm över helgen så de gjorde oss sällskap.

DSC_8125

Killar i polo <3

DSC_8133

Rasmus var också där.

DSC_8136

Lunchutsikten var inte så pjåkig.

DSC_8142

Så fint att se henne igen.

IMG_2333

Sedan tittade vi in Skulptur efter skulptur-utställningen. Den var… ganska bra.

IMG_2337

IMG_2341

Roligast var kanske att se den här Koons-skulpturen som är värd 58,4 miljoner dollar (= en av de dyraste skulpturerna som någonsin har sålts). HERRE-GUD. Fick såklart motstå impulsen att ta (och putta) på skulpturen.

Translation: Sunday at the museum of modern art. Felix, Rasmus, Magdalena, Niklas, Olle and I had lunch together and then we looked at the Sculpture efter Sculpture exhibit. It was ok. It was so weird to see this balloon dog made by Koons, since it is worth 58,4 million dollars :O

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar