Annons
Annons


Bananpannkakor en helt vanlig onsdag.


DSC_8953

DSC_8971

DSC_8972

DSC_8974

Alltså people: prata med era partners eller era vänner eller vad det nu är. Prata! Relationer går upp och ner och saker och ting blir mycket bättre av att en uttrycker sig straight from ze heart, i stället för att gå runt och överanalysera och spekulera i vad den andra tänker och känner. Ansträng er för att se varandra, det blir dagens visdomsord. Så idag gjorde jag en tråkig onsdag till en pannkaksfrukostonsdag, för att jag och F skulle ha en fin liten stund tillsammans innan vi båda ska iväg på jobb.

Annons

Receptet är urenkelt. Allt du behöver är två bananer, fyra ägg, 0,5 dl kokosflingor, lite salt och en nypa kardemumma (detta blir nio pannkakor). Mosa bananerna med en gaffel i en skål, tillsätt äggen och blanda ihop tills det är en slät smet. Tillsätt de övriga ingredienserna och stek på ganska hög värme tills de fått fin färg på båda sidor, ca 0,5 dl smet per pannkaka. Ät med hallon, kokosflingor och lönnsirap.

Translation: Banana pancakes. Mash two bananas in a bowl, add four eggs and whisk them until smooth. Add 0,5 dl shredded coconut, some salt and cardamom. Fry in a hot pan until they are golden. Eat the pancakes with someone you love.

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar