Annons
Annons


Lillasyster.


DSC_9221

För en vecka sedan var min pappa, hans tjej Jo och deras dotter (a.k.a min lillasyster) i Stockholm. Pappa och Jo hade bokat in en dejt på Yasuragi (ett spa, vilka lyxpellar va) så jag hoppade in som barnvakt. Ett helt dygn till och med!

Annons

DSC_9227

Eloise fick äta eftermiddagsfikat i gungan. Äkta bra storasyster jag är.

DSC_9218

Jag hade fått välja helt fritt vad jag ville att pappa och Jo skulle handla så de fyllde kylen med en massa röror och andra saker som jag älskar.

DSC_9257

Min middagsdejt. Älskar denna lilla plutt så mycket.

DSC_9240

Min goda middag bestående av tzatziki, fetaost, körsbärstomater, falafel, bulgursallad (detta recept), hummus och ajvar. Någon som vet hur jag kan få min hummus sådär fluffig som köpehummusen? Ska jag typ vispa den?

DSC_9270

Sen lekte vi en massa och gosade och sådär. Morgonen därpå fick jag välja kläder helt fritt. Erkänn gullig outfit.

DSC_9278

Busunge. I januari ska vi göra om’et. Längtar.

Translation: A week ago, I was babysitting my little sister for 24 hours. We played a lot, ate great meze-like food and cuddled. Love her so, so much.

 

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar