Annons
Annons


Måndagsmorgon.


DSC_9619

God morgon från kontoret! Här är en person med sömniga ögon och sjuttiotalskrage.

DSC_9597

Cia, som jag hyr kontorsplatsen av, har hängt den här fina adventsstjärnan i fönstret. Mysigt.

DSC_9637

Detta låg framme på mitt skrivbord när jag kom hit. Min bokklubbsillustration. Som ni ser var bakgrunden gul i originalet, men det korrigerade jag i photoshop för att tona ner barnbokskänslan.

Annons

Untitled-1

En annan sak som hade kommit på posten är dessa silverörhängen med kvinnosymbolen från feministsmeden. Älskarom! Ser ni förresten det lilla jacket som jag har uppe i örat? Min pappa föddes med kejsarsnitt och läkaren råkade klippa honom i örat vid förlossningen så att han fick ett jack precis där. När jag föddes så hade jag också ett jack på samma ställe, trots att det inte var några missöden med en sax. Så himla skumt??? Här ser ni även min acne i close up, kände att det var på tiden.

DSC_9639

Varje eftermiddag när jag går från kontoret så skriver jag en lista på vad jag ska göra nästa dag. På så sätt kommer jag snabbt igång på morgonen. Det viktigaste idag är att blogga, lämna in min bokföring, skriva, ringa farmor och skicka iväg ett par bröstillustrationer. Resten kan vänta till en annan dag.

Translation: Monday morning at work. 

 

34 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar