Annons
Annons


Decemberonsdagen.


DSC_9642

I onsdags morse hade jag ett frukostmöte med Nike på Nytorget 6 (deras havregrynsgröt för 45 kr är ju bara <3), sedan promenerade jag till kontoret.

DSC_9652

Hit skulle jag. Gamla stan.

DSC_9653

DSC_9656

Gamla stan är en stadsdel som Stockholmare nog glömmer bort ganska lätt. Vi vet att det är fint och vi passerar det ofta med tunnelbanan, men vi tänker att det är för turistigt, för ryschpyschigt, så vi åker inte dit. Synd tycker jag, för så fort en kommer ifrån Västerlånggatan så är det ju hur jäkla mysigt som helst.

Annons

DSC_9658

Jag och Gamla stan har återfunnit varandra, helt enkelt.

DSC_9664

DSC_9660

Dessutom är det den bästa stadsdelen för att få julfeeling.

DSC_9669

Så glad att jag får hänga runt på de här gatorna varje dag.

DSC_9686

Sedan satte jag mig här och, ja, gjorde vadå? Svarade på mail och förprogrammerade blogginlägg och tittade på julkalendern medan jag åt lunch och läste bloggar och tappade scannern i golvet så att den gick sönder </3. En halvproduktiv dag var det hur som helst.

DSC_9682

Note to self: putsa skorna varannan vecka så håller de längre.

DSC_9669

På kvällen var jag på Majas och hennes klasskompisars konsert. De var så bra att det inte är klokt.

IMG_3274

Sedan tog jag med mig Jakob, Felix, Kajsa och Bea på Metro modes brakfest. Där drack vi drinkar på terrassen, andades helium och härjade som sig bör.

IMG_3280

Älskar att mina kompisar är så jäkla obrydda. Att de fuldansar och startar dansgolv trots att det står en massa svåra modenissar runtomkring. Att de går ut och festar i täckkjol och struntar fullständigt i om någon skulle tycka att de är töntiga. Att de förstår att creddighet är tråkigt.

IMG_3293

IMG_3297

På hemvägen high five:ade jag med Felix för att vi har så bra vänner.

Translation: Wednesday in Gamla Stan. It is so pretty there.

14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar