Annons
Annons


Vegetarisk buffé, julklappar och Cava.


DSC_9872

I tisdags började jag min dag i Gamla stan, på kontoret.

DSC_9828

Vid tolvtiden promenerade jag upp längs Katarinavägen. Jag känner mig alltid som en turist i min egen stad när jag går där. Utsikten är ju helt fenomenal.

Annons

DSC_9850

Dessutom var jag barnsligt glad för solskenet och den blå himlen. Jag måste komma ihåg att gå ut lite oftare om dagarna för att fylla på D-vitaminreserven.

DSC_9836

Orsaken till min promenad var att jag skulle äta här. Bästa restaurangen i Stockholm för en vegetarian.

DSC_9822

Jag och Rebecca skulle nämligen prata om ett bokomslag som jag ska göra till ett av hennes projekt.

DSC_9813

Alltså den här maten!!!

DSC_9838

Mätta och belåtna traskade vi ut i kylan igen.

DSC_9852

DSC_9845

Vinkade hejdå och gick åt varsitt håll.

DSC_9857

DSC_9858

DSC_9861

Jag promenerade tillbaka för att jobba lite mer.

DSC_9880

Sedan ringde det på dörren och jag fick en julklapp från Bangerhead, där jag även går och klipper mig ni vet. Misteln hängde jag förstås upp i dörrkarmen, så nu måste Felix komma hit och hångla med mig.

DSC_9885

Paketet innehöll en styler och en hårtork! Tackar ödmjukast!

IMG_3489

Vid femtiden hade jag bestämt träff med Esmeralda på Folkbaren. Där drack vi cava och pratade om allt som hänt sedan sist. Om sorghantering och kärlek och livet i stort, och jag är så himla glad att vi har varandra. Tänk att vi har känt varandra i fjorton år <3

Translation: Two days ago, I had lunch at Hermans with Rebecka. We watched the view and talked about a an illustration I’m doing for a project of hers. Back at the office, I received a styler and a hairdryer from Bangerhead. In the afternoon, I met Esmeralda for some cava and catching up.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar