Annons
Annons


Långpromenader, pizza party och restaurangbesök.


IMG_3141

En kväll åt jag och Kajsa sushibuffé (vegetarisk obs), delade på en flaska vin och pratade intensivt i flera timmar. Jag är så glad att vi har kommit varandra så nära, hon är verkligen toppen på alla sätt och vis. Efteråt promenerade vi förbi den här granen på Norrmalmstorg och jag tvingade henne att posera framför, något som hon gjorde gladare än gladast.

Annons

IMG_3129

Den här fina second hand-butiken ligger i Gamla stan, alldeles i närheten av mitt kontor. Jag hann inte kika in när jag gick förbi, men nästa gång ska jag göra det. Verkar ju vara hur dreamy som helst.

IMG_3246

När vi fortfarande bodde på Kungsholmen och himlen var blå för första gången på flera veckor. Den känslan alltså.

IMG_3254

Jag har fått två julklappar från Lisa Edoff!

IMG_3257

Ett kuddfodral och en bricka! Tack så hemskt mycket.

IMG_3249

Sedan flyttade vi hem till Felix mamma. En kväll hittade jag de tre bröderna sovandes i dubbelsängen. Cuteness overload.

Untitled-3

En annan dag kändes hela kroppen tung, det har den gjort var och varannan dag sedan han dog, och jag bestämde mig för att ta ledigt. Så i stället för att skriva så handlade jag julklappar, hade långa telefonsamtal med människor jag älskar och promenerade från Gamla stan till Enskede i solen.

IMG_3470

Förra veckan handlade jag och mamma julklappar. Eller snarare, hon handlade julklappar och jag fnyste åt att allt var så mycket dyrare på NK än exempelvis Åhléns.

IMG_3590

I onsdags, efter begravningen, åkte vi hem till huset i Enskede och beställde tio pizzor med bud. Vi drack champagne och pratade om hur han hade varit som liten och det var sorgligt och fint på samma gång.

Untitled-2

Igår var jag hemma i princip hela dagen men vid sjutiden begav jag mig ut i kylan.

IMG_3616

Min älskade mamma fyllde nämligen 54!

IMG_3611

Vi gick till Gro för att äta middag. För 500 kr får du en meny på fyra rätter där fokus ligger på grönsaker och enkla råvaror. De har en strålande vegetarisk meny (äntligen någon som har fattat grejen!) och lokalen är liten, minimalistisk och superfin.

IMG_3617

Efterätten serverades på min låtsaspappas tallrik och var så sabla god. Morot, frusen yoghurt och havtorn var en förvånansvärt lyckad kombination.

Translation: What I’ve been up to lately, through my phone. Amongst other things: long walks in the sun, pizza party after the funeral and mum’s birthday at the restaurant Gro.

37 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar