Annons
Annons


Julhälsningen.


Bild 2014-12-24 kl. 11.26 #3

Hej du smarta roliga fina. God jul! Nu är julstassen på och snart ska jag och Felix sätta oss på tunnelbanan och åka till hans familj.

Bild 2014-12-24 kl. 11.26

Det tog mig hundra år att bli såhär schnögg idag för jag har nämligen LUNGINFLAMMATION. Min läkare sa dock att mitt immunförsvar redan håller på att ta hand om det och jag har börjat äta penicillin så jag tror att jag kommer må mycket bättre i morgon. Och febern har lagt sig så det är ju bra.

Annons

En jäkligt osoft grej är dock att jag inte har haft någon aptit what so ever på hela helgen så jag har liksom fått tvinga i mig mat i den mån det har gått. Jag har alltid trott att folk ljuger när de säger att de har förlorat sin aptit i samband med typ sjukdom eller sorg (lite oskön jag vet) men nu kan jag relatera. Och jag hatar det. Det är fan inte okej att hålla på att svimma i kön till posten pga vätske- och näringsbrist samt feber. Jag hoppas att julbordet ska flirta ordentligt med mig i eftermiddag så att jag får i mig en massa fett och gott.

Bild 2014-12-24 kl. 11.31 #5

Klänningen köpte jag i alla fall på Zara i somras och den har fått följa med på Musikaliskadans, Kalifornienbröllop och nu alltså även julafton. Den har det perfekta Lilla My-snittet och den klarrödaste färgen en kan tänka sig.

Bild 2014-12-24 kl. 11.35 #2

Ett sjuklingleende från mig till dig! Lite skrattig på denna bild eftersom Felix kom och ställde sig bakom mig tidigare, spritt språngande naken, och vi tog lite schyssta julaftonspics tillsammans. B-)

Hoppas att du får en fin ledighet, oavsett om du firar jul eller inte. Tack för att du läser! Är evigt tacksam för det.

Translation: Fun fact: I have pneumonia but i’m getting better. I just wanted to stop by and say Merry Christmas. I am so grateful that you are reading this blog <3 

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar