Annons
Annons


Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min.


DSC_0446

Den senaste veckan har jag och min säng varit ofrivilligt oskiljaktiga. Jag har plöjt en hel säsong Gift vid första ögonkastet, scrollat igenom Pinterest en miljard gånger och tagit mig igenom 200 blogginlägg på Bloglovin. Och så har jag spanat på min kille i eftermiddagssolen.

Annons

DSC_0448

Jag längtar tills vi har ork nog att packa upp de tio resterande flyttlådorna. Tror att sinnet kommer kännas mycket lättare när vi får det fint här hemma!

DSC_0450

Veeeet att jag lägger upp bilder på vår nya utsikt hela tiden men kan inte LÅTA BLI. Det är ju så sabla vackert. Och provocerande att se alla ta mysiga promenader på Kungsholmen i vintersolen medan jag knappt orkar gå två hundra meter till mataffären för att köpa glass.

DSC_0461

Jag har sysselsatt mig med att slå in paket i stället. Den tredje januari firar jag jul med min familj (minus Froste och Dana som är i USA </3) och jag är så nöjd med alla mina paket. Julklappar känns ju enbart försvarbart om jag köper något som jag vet att mina familjemedlemmar kan ha glädje eller nytta av. Jag ska försöka komma på att fotografera innehållet så att ni får se!

DSC_0464

Jag ska ta med mormor på bio exempelvis.

DSC_0463

Och så har jag ätit rester från julbordet. Vegetariska köttbullar (gjorda på bl.a. parmesanost och solrosfrön, asgoda!), janssons frestelse med soltorkade tomater samt grönkålspajer med gorgonzolaost.

DSC_0492

Det känns som att mina lungor har storleken av två mandariner, men igår trotsade jag det och tog mig hem till Sara (obs smittar inte!). Där var även Carro.

DSC_0503

Vi fick se resultatet av fotograferingen som vi gjorde tillsammans i augusti. Bilderna blev SÅ JÄKLA BRA, Carro är en sådan talang. Ni ska få se snart.

DSC_0502

Och så blev jag bjukkad på te och chokladtomtar.

DSC_0497

I Sara och Johans julgran hängde mkt dyrt vin. Fint.

DSC_0505

Det är så mysigt där.

DSC_0514

Kolla gullig Johan som matchar med tapeten!

DSC_0513

Sedan sa vi hejdå och jag gick till Ringen och köpte en asgullig outfit till min lillasyster i julklapp.

DSC_0519

(gif) Sedan åkte jag hem till Inger och barnen, där även Felix anslöt. Vi spelade spel och åt paj och krajade pepparkakshus. Fin söndag!

Translation: Since I have pneumonia, I’ve been in bed A LOT lately. But yesterday I saw Sara and Carro and we looked at the result of a photo shoot we did together in August. The photos were amazing, I’m so excited to show you. I spent the evening with Felix’s brothers and mother. We had dinner together, played board games and smashed the gingerbread house.

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar