Annons
Annons


December kom och gick.


Igår tog jag ledigt från allt vad skrivande och jobb heter och åkte till Ikea med min pappa. Han hjälpte mig att välja konsoler och hyllplan, att bära tunga sideboard och hundra andra småpryttlar och bjöd mig på obligatorisk Ikealunch. Nu är det liiite finare här hemma, men det står fortfarande 9 lådor kvar med saker som väntar på att få ställas på hyllor (som inte är uppmonterade än), men efter det kan ni få se en bild eller två! Älskar för övrigt känslan av att lyckas montera en superstor möbel helt själv. När det kommer till sånt har jag helt hamnat i könsrollsfällan: jag blir supernervös och inbillar mig att jag är ohändig. Men ett av mina mål för 2015 är att våga borra, spika och bygga mer, så nu är jag på god väg!

Annons

Från det ena till det andra: nu tar vi en titt på vad jag gjorde i december, enligt mobilkameran och @florawis.

collage1

Jag vinkade hejdå till Stockholm och åkte till Lund över helgen för att hänga med My och en massa andra saknade kompisar. En sväng till Köpenhamn hann jag visst med också.

collage2

Lundvistelse, Köpenhamnsvistelse och Stockholmsvistelse. Jag hängde upp en mistel på kontoret i förhoppning om att Felix skulle komma och hångla med mig. Det gjorde han inte :((

Processed with VSCOcam with f1 preset

Den sextonde december flyttade vi in i vår nya lägenhet. Den lyckan alltså.

collage3

Jag julklappshandlade på NK med mamma (okej, hon handlade och jag gnällde på att det var dyrt), bakade svingoda lussebullar med vit choklad och mandelmassa och spelade in en filmgrej för Samsung (mer om det snart!). Och på Nisses begravning föll snön i tunga flingor från himlen. Fan vad jag saknar honom. Det gör så ont.

Processed with VSCOcam with s2 preset

Jag pimpade anslagstavlan på kontoret med ett print från Arrivals av konstnären Alina Vergnano. Den fick sitta jämte tre av mina illustrationer  och ett cute foto på mig och Felix.

collage4

Skogskyrkogården i vinterskrud. Vyn från fönstret på julafton. Paketinslagning och presentkortsmakeri.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Decembers sista instagrambild var denna, som för övrigt är min fjärde mest like:ade bild någonsin (bilden på den snöiga trädallén här ovan vinner priset med sina 1892 likes).

Translation: Snapshots from December. @florawis.

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar