Annons
Annons


Storasyster, igen!


DSC_1070 DSC_1074

DSC_1072

Jag var barnvakt till den här lilla knodden i ett helt dygn förra veckan, men det kanske ni misstänkte efter att jag publicerade den här filmen. Vi gick hem till mamma och Calle som också var barnvakter dagen till ära, till Calles barnbarn närmare bestämt, så ungarna fick leka med varandra. De badade badkar och dängde leksaksbilar i varandras huvuden och sprang omkring mellan våra ben. Skitmysigt var det. Jag är så glad och rörd över att Eloise är så trygg med mig, trots att hon bor i London och att vi ses så sällan. Vi är ett litet lag, min lillasyster och jag.

Annons

Men hörni, nu ska jag berätta en rolig sak: Eloise ska bli storasyster! Jag ska få ett till syskon! I april åker jag till London i några veckor för att ta hand om Eloise när bebisen kommer. :’) Life alltså. <3

Translation: Big announcement: Eloise will become a big sister! I’m getting another sibling! :’) I’m going to London for a couple of weeks in April to take care of Eloise when the baby arrives. Life <3

25 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar