Annons
Annons


Vad jag har på mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig.


För ett tag sedan bad jag er skicka in önskerubriker. Det här är en av dessa. Skicka gärna fler om ni vill!

När jag gick på gymnasiet lade jag fram kläder varje kväll så att jag snabbt kunde komma i ordning morgonen därpå. Det var uttänkta outfits med accessoarer, en t-shirt som bars som en klänning, skor som matchade väskan, ett plagg jag hittat i utklädningslådan och gjort om.

Annons

Nu för tiden är jag inte riktigt lika kreativ när det kommer till vardagskläder, men jag känner mig säkrare i min klädstil och vet vad jag trivs i. På helgerna har jag gärna på mig vida byxor, kjolar och klänningar, men till vardags vill jag att det ska gå snabbt, att jag ska vara varm och att det ska vara skönt. Då är det jeans, långärmad tröja och tjocktröja som gäller, varje dag. De här kläderna använder jag om och om igen:

Untitled-7

Byxorna är megaviktiga. De ska vara snortighta, höga i midjan och SKÖNA. Alltså stretchiga. Dessa är från Dr Denim. Till jeansen bär jag alltid en långärmad t-shirt eller en polotröja. Tröjan ovan är från Monki, men denna är en annan favorit.

Untitled-8

Mina andra favvojeans är från Monki. Tröjan har min släkting stickat till mig, och håller mig varm de dagar jag sitter still länge på kontoret.

Untitled-9

Polotröjan i kashmir fick jag av pappa i julklapp, den är från Uniqlo och är huuur mjuk som helst.

Untitled-5

Under polotröjan kan exempelvis den här Marimekkotröjan dölja sig. Den är min favorit just nu, speciellt eftersom jag vet att den kommer hålla år efter år.

Untitled-6

En annan återkommande tjocktröja är den här från Jumperfabriken. Jag har en blå i ylle också, som också får rycka in titt som tätt.

Jeans, långärmad t-shirt och tjocktröja kan låta tråkigt, men så länge du köper plagg som har ett roligt snitt eller ett fint mönster så blir kläderna plötsligt så mycket mer intressanta. Nu för tiden går det därför snabbt för mig att välja vardagskläder och jag känner mig fin och bekväm på samma gång! :-))

Translation: What I wear when I don’t know what to wear. Jeans, long sleeve tops and jumpers doesn’t have to be boring, just find the clothes that have nice patterns and interesting cuts. 

43 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar