Annons
Annons


Diskussion: mens


mensmönster med text

Veckans tema är mens. I reklamfilmerna är mensblodet blått och folk gömmer sin tampong i handen när de ska gå till toaletten. Samtidigt fortsätter popkulturen att reproducera tabut kring mens. Vad tycker du om allt detta? Lider du av mensvärk och har det bästa tipset för att lindra den? Har du frågor kring menskoppen (jag har skrivit om den här), tamponger och bindor? Lider du av PMS? I kommentarsfältet kan du dela med dig av dina mensrelaterade tankar och erfarenheter.

Annons

Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

mensbanner

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg, sorg och kärleksrelationer.

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case menstruation.  In the commercials menstrual blood is blue and people hide their tampon in their hand when they go to the bathroom. The taboo of menstruation keeps getting reproduced in pop culture. What do you think about all this? Do you suffer from menstrual pain and have the best way to alleviate it? Do you have questions about menstrual cups (I’ve written about it here), tampons and pads? Do you suffer from PMS? This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone. 

120 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar