Annons
Annons


Fyra bra saker en tisdag.


josef-johansson-tysta-leken1

1. Behrang Miri har en exklusiv hotellspelning i Göteborg på torsdag (5/2) och du kan vinna biljetter till den! Välj ut en mening eller ett ord från Josef Johanssons låts Tysta leken (länk) och tolka den i en bild eller video. Lägg sedan ut bilden/videon på Instagram med hashtaggen #tystaleken. Ps. Du måste ha öppen profil för att kunna tävla och vinnaren står för transporten till Göteborg. Denna tävling är ett samarbete med Warner Music. Hoppas att ni uppskattar den, jag vill ju att ni ska ha kul!

Annons

2i5

2. Det här blogginlägget som 22-åriga Nirrimi har skrivit om sin treåriga dotter. Jag har följt Nirrimis blogg i en evighet och den är helt magisk. Fotografierna, texterna, och nu det här inlägget där hon listar 10 saker som hon älskar med sin dotter. Blev så oerhört rörd efteråt och ville bara springa och göra barn omedelbart. Typ.

DSC_2255

3. Det här budet jag fick av B&J idag. Både Felix och jag är sjuka så detta blir vår lunch ♥

Skärmavbild 2015-02-03 kl. 10.39.58

4. Den här kortfilmen av Åsa Sandzén om när ett barn dör i magen. Så stark. Så fin.

Translation: Four things I like right now: A competition where you can win tickets to Behrang Miri’s concert in Gothenburg, an amazing blogpost by Nirrimi about her three year old daughter, Ben & Jerry ice cream that I got this morning (Felix and I both caught a cold so this is our lunch) and an amazing short film about when a child dies inside of you.

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar