Annons
Annons


Lördag: barngos, tacomiddag och green door project.


DSC_2159

I lördags var jag och Felix barnvakt till hans småsyskon.

DSC_2162

DSC_2174

DSC_2181

Edvard är vanligtvis all over the place men den här gången hade han feber vilket innebar en helt annan stämning. Vi kände oss lite elaka som njöt av hur lugn han var.

Annons

DSC_2197

Vi lekte kurragömma (jag tyckte att det var lika roligt som kidsen), vika gubbe, spelade sällskapsspel, tittade på film och gosade.

DSC_2202

På kvällen hade vi besök av tre favvos: Maja, Kajsa och Jakob. Vi äter i princip alltid vegotacos när vi ses av fem anledningar: 1. Det är gott. 2. Det är en bra knytisrätt. 3. Det mesta äts kallt. 4. Det är ganska billigt. 5. Det är lätt att göra veganskt (Kajsa och Jakob är veganer). I brist på stolar puttade vi matbordet till sängen så att jag och Felix kunde sitta på sängkanten och äta.

DSC_2211

Och så drack vi en massa vin och gräddig Amarula.

DSC_2209

Jakob.

DSC_2225

Så mysigt att ha gäster i nya lyan!

DSC_2240

Min pärla ♥

Untitled-1

Vid elvatiden begav vi oss till Sickla och Green door project. Det var en stor industrilokal med två olika dansgolv som rymde 2000 pers, och det var så jäkla fett. Förlorade mig i dansen och träffade så mycket fint folk. Ville aldrig gå hem.

Bästa lördagen på länge <3

Translation: On Saturday, Felix and I babysat his little brothers. Then we had Maja, Kajsa and Jakob over for dinner. By midnight, we went to Green door project, which was an amazing party in a big industrial building. It was the best Saturday.

15 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar