Annons
Annons


Diskussion: preventivmedel


preventivmedelmönsterTEXT

P-piller, spiral, p-ring, p-spruta, p-stav, pessar, kondom, p-dator eller p-plåster. Det finns många preventivmedel att välja mellan, men vilken passar dig? Vad är det egentligen för hormoner vi proppar våra kroppar med och hur påverkar de oss? Är det någon som har endometrios eller PCOS och vilka preventivmedel funkar då? Och finns det egentligen något bra, naturligt alternativ till hormonpreventivmedel? Dela gärna med er av era frågor, tips och råd i kommentarsfältet. Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

Annons

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer. Skicka gärna med era mailadresser så att ni kan nå varandra på egen hand.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg: ångestsexmenssorg och kärleksrelationer.

preventivmedelbanner

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case birth control/contraceptives. There are many contraceptives to choose from, but which one is right for you? What exactly is it that we put our bodies through? How do the pills affect us? Share your thoughts, questions and experiences in the comments below. This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone. 

114 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar