Annons
Annons


DEN RANDIGA


2

Jahapp jahapp nu har jag ännu en randig tröja i samlingen då.

DSC_3382 copy

Jag har köpt den på Ebay.

1 copy

Känner mig fin iren!

Fyra dåliga saker just nu:

☁ Att allt jag skriver känns klyschigt och banalt.
☁ Att mina bröder bor så långt bort.
☁ Att Frida är bortrest. Så mycket roligare på kontoret när hon är där!
☁ Regn och snålblåst.

Annons

Fyra bra saker just nu:

☼ Nya säsongen av Broad city. Bästa serien EVERZ.
☼ Att My kommer hit om tre veckor. Då ska vi ska slagga på hotell och dricka gin & tonics.
☼ Att flygbiljetterna till London är bokade och det kommer vara supervårigt när jag är där. Längti.
☼ Att jag är ensam hemma den här veckan och kan ha sleepovers med mina grrrls, laga precis vilken mat jag vill och få massa massa skön ensamtid.

Translation: I bought a top on Ebay and I really, really like it. Four bad things right now: Everything that I write feels like a kliché. My brothers live so far away. Frida isn’t at the office. It’s so windy and rainy. Four good things right now: The new season of Broad city. My is coming here in three weeks. I’m going to London in April. I have the apartment to myself.

24 kommentarer till “DEN RANDIGA”

  1. vilken perfekt tröja, längden och allt. saknar en sån där riktigt välsittande svartvitrandig tröja i min garderob, tänker att det är något typ alla borde ha.

  2. Vill bara säga att jag går igenom ungefär samma sak som du går igenom just nu och jag tycker du delar med dig av allt på ett så himla bra sätt här på bloggen. Du är bäst. Och det märks verkligen att du börjat lägga mycket mer tid på bloggen!

    1. Yes it’s true to size. But it’s more of a womans S than a mens S i would say. It was so worth the money, it’s cheap!

  3. Se det du upplever som klyschor som en randig tröja istället, en klassiker man aldrig kan ha för många av! Jättefin tröja!

  4. Måste bara säga att du är SÅ fin i snedbenan! Den framhäver ditt ansikte supersmickrande och du ser också lite äldre ut? På ett bra sätt givetvis, som att du hittat hem. Puss

  5. gulligt hjärta! så högstadienostagliskt fint fast på ett BRA sätt liksom. var ser du på broad city, förresten? den verkar apbra!

  6. så peppande att höra att du också njuter av ensamtid! en del fattar verkligen inte det där och vill sitta ihop med sin pojkvän. Tro mig, älskar honom till döds men så skönt att vara ensam också !tack för bästa bloggen puss.

  7. Svinfin tröja! Och älskar din frisyr som du har den nu. Måste också passa på att berömma (haha, lät konstigt) dig för att du bloggar så himla bra och mycket nu. Det är alltid lika kul när dina inlägg poppar upp i bloglovin’-feeden; de känns verkligen välskrivna och välarbetade. Är mycket mycket nöjd och glad över detta. Hoppas du tar hand om dig. Kram <3

  8. Åh vad härligt med tjejkvällar! Det måste vara bland de bästa kvällarna som finns faktiskt! Ta hand om dig och tack för en fin blogg! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar