Annons
Annons


DEN RANDIGA


2

Jahapp jahapp nu har jag ännu en randig tröja i samlingen då.

DSC_3382 copy

Jag har köpt den på Ebay.

1 copy

Känner mig fin iren!

Fyra dåliga saker just nu:

☁ Att allt jag skriver känns klyschigt och banalt.
☁ Att mina bröder bor så långt bort.
☁ Att Frida är bortrest. Så mycket roligare på kontoret när hon är där!
☁ Regn och snålblåst.

Annons

Fyra bra saker just nu:

☼ Nya säsongen av Broad city. Bästa serien EVERZ.
☼ Att My kommer hit om tre veckor. Då ska vi ska slagga på hotell och dricka gin & tonics.
☼ Att flygbiljetterna till London är bokade och det kommer vara supervårigt när jag är där. Längti.
☼ Att jag är ensam hemma den här veckan och kan ha sleepovers med mina grrrls, laga precis vilken mat jag vill och få massa massa skön ensamtid.

Translation: I bought a top on Ebay and I really, really like it. Four bad things right now: Everything that I write feels like a kliché. My brothers live so far away. Frida isn’t at the office. It’s so windy and rainy. Four good things right now: The new season of Broad city. My is coming here in three weeks. I’m going to London in April. I have the apartment to myself.

24 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar