Annons
Annons


MÅNDAGEN DEN 2 MARS: KLOCKSLAG FÖR KLOCKSLAG


DSC_405407.43.

Vi äter frukost och lyssnar på Ekot i brist på dagstidning. På dagens meny står smoothie gjord på banan+frysta jordgubbar+havremjölk+acaipulver+jordnötssmör, samt kokt ägg, apelsinklyftor och knäckebröd med ost och avokado.
DSC_406908.10.

Annons

Borstar tänderna och allt sådant morgonfix. Sedan pussas vi hejdå, för Felix ska till jobbet och jag ska stanna hemma en stund.

DSC_410508.38.

Färdigfixad! Har brun ögonskugga dagen till ära. Ganska fint tycker jag.

DSC_414308.49.

Fotar lägenheten till det här blogginlägget. Vasen är gjord av en släkting till Felix (Hugo Gehlin), de små böckerna är noveller från Novellix, kaktusen och murgrönan är från Ikea (inte glasburken dock) och den lilla Kafkaskulpturen har Felix farbror gjort.

Untitled-410.16.

Jobbar hemifrån i ett par timmar. Redigerar bilder, bloggar och svarar på mail och sådär. Förr, när jag inte hade kontorsplatsen, tyckte jag att det var ångestigt att sitta hemma halva dagarna, men nu tycker jag att det är superskönt.

bloggläsarelunch12.07.

Äter lunch med inte mindre än 7 (!) gulliga tjejer. En av dem fyller nämligen år så då hade hennes kompis mailat och frågat mig om inte jag kunde ställa upp på en fika som en födelsedagsöverraskning. Så himla fint att träffa så roliga och vettiga bloggläsare. Efteråt går jag till kontoret och läser mina klasskompisars texter och skriver textrespons resten av eftermiddagen. Sedan möter jag upp Felix och handlar middagsingredienser.

DSC_418520.20.

Portobelloburgare med klyftpotatis ska det bli! Svampen fungerar utmärkt som ett köttsubstitut, och som tillbehör hade vi ruccola, avokado, mango, picklad rödlök, tomater och fetaostsås. Holy smoly.

DSC_4195Vi skippar hamburgerbröden och äter det med vanliga mackor (här har jag inte slagit ihop burgaren än obs). Det funkar utmärkt det med.

När vi har ätit upp tittar vi på Girls i sängen och läser några kapitel i våra böcker. Jag är rätt deppig så Felix klappar på mig <3 Och sedan är måndagen slut!

Translation: My monday: work from home, lunch with a bunch of funny and smart blog readers and portabello burgers for dinner.

16 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar