Annons
Annons


DISKUSSION: HÅR


HÅRMÖNSTER1Hur förhåller du dig till hårväxt? Att raka eller att inte raka? Undrar du hur du kan uppnå den perfekta pastelltonen i ditt hår, eller vilka produkter du ska använda för att håret ska må bra? Har du tips för hur du kan känna dig mer bekväm i din hårväxt? Har du någon hårresande (hehe) hårhistoria du vill berätta om? Vill du byta frisyr, men vågar inte?

Annons

Dela gärna med er av era frågor, tips och råd i kommentarsfältet. Det finns inga rätt eller fel. Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer. Skicka gärna med era mailadresser så att ni kan nå varandra på egen hand. Det kan även vara en god idé att märka er kommentar med exempelvis ”ARMHÅR” högst upp, så att folk snabbt kan hitta dit.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg: att göra slut med en vänpreventivmedelångestsexmenssorg och kärleksrelationer.

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case hair. To shave or not to shave, or any other hair-related topics you can think aboutShare your thoughts, questions and experiences in the comments below. This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone. 

145 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar