Annons
Annons


ATT INREDA EN LITEN LÄGENHET #5 – SÄNG SOM SOFFA


DSC_0025Här ligger vår nya lilla kuddfamilj och dåsar i kvällssolen. Det har aldrig varit på tal om att ha en soffa på våra 24 kvadratmeter eftersom den skulle ta upp halva rummet, så då är kuddar på sängen en bra lösning. De ska bli fler så att vi får ännu bättre ryggstöd, men det här är i alla fall en början.

Annons

DSC_0021Den gröna och den grå i juteväv är från Lagerhaus, den vitmönstrade är från Ikea och den blommiga är från Ljungbergs fabriker/Stig Lindberg. Är tokig i färgskalan grått och grönt just nu, men det vet ni kanske. 🙂

Untitled-8I ampeln bor numera en klöver. Mamma säger att den behöver få vatten varje dag, vilket innebär att det är en tidsfråga tills den dör eftersom jag alltid glömmer vattna mina blommor. Men vi får se. Vad härligt det är att se min lägenhet i kvällssol hörni <3

Mer inredning:

Att inreda en liten lägenhet #1 – allmänna tankar
Att inreda en liten lägenhet #2 – hyllor i taket
Att inreda en liten lägenhet #3 – köket
Att inreda en liten lägenhet #4 – färgkoordinerad bokhylla
Att inreda en liten lägenhet #5 – sideboard och hexagonhyllor

Translation: We are using our bed as a sofa, and because of that we need a bunch of nice pillows. So far we have these four.

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar