Annons
Annons


MY HEART SWINGS BACK AND FORTH BETWEEN THE NEED FOR ROUTINE AND THE URGE TO RUN


flora outfit

DSC_0477

Kappa från Weekday, byxor från Monki, skjorta från Kina, skor från Dr Martens och solglasögon från Max & Co. 

Försöker i desperation säkerhetskopiera min dator innan den sackar ihop helt och hållet.

Annons

Promenerar i motljus. Känner rastlösheten picka i kroppen. Komponerar projektbeskrivningar och långa mail. Äter pannkakor och diskuterar rasism, kommunism och fascism med min nittioåriga farmor. Har ont i ryggen. Skriver ingenting på mitt projekt. Våndas över mitt projekt. Känner mig uppfylld av mitt projekt. Brottas i sängen med Felix. Pratar i telefon med min tvååriga lillasyster. Förbannar förkylningen som aldrig släpper. Känner mig rädd och hoppfull inför framtiden om vartannat. Räknar ner dagarna till London.

13 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar