Annons
Annons


DISKUSSION: FÖRÄLDRAR


päron3

Ni vet väl att ni kan önska olika teman för diskussionsinläggen? Eller, för inlägg i allmänhet egentligen. Häromdagen fick jag en önskan om att ha föräldrar som tema, och det tyckte jag var en mycket bra idé. Jag kan tänka mig att många av er har en krånglig relation till era päron, och behöver någonstans att lufta det. De (eller den) kanske inte förstår dig. Du kanske har förlorat en förälder eller är uppvuxen i en okonventionell familjekonstellation. Du kanske känner dig förbisedd, instängd eller sviken. Eller så vill du bara skrika ut i evigheten hur mycket du tycker om din pappa. Det här kan vara rätt plats att göra det på.

Annons

Dela gärna med er av era frågor, tips och råd i kommentarsfältet. Det finns inga rätt eller fel. Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg: håratt göra slut med en vänpreventivmedelångestsexmenssorg och kärleksrelationer.

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case parents. I imagine that many of you have a complicated relationship with your parents, and need somewhere to talk about it. Your parents (or parent) may not understand you. Maybe you have lost a parent or maybe you grew up in an unconventional family constellation. You might feel overlooked, trapped or betrayed. Or maybe you just want to scream out in in eternity how much you love your dad. This might be the place to do it. Share your thoughts, questions and experiences in the comments below. This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone. 

 

59 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar