Annons
Annons


EN ANNAN DAG


Hej hörni. Vad stressig förra veckan var. Härlig, men stressig. Det känns som att dagarna rinner mellan mina fingrar och jag måste hela tiden stanna upp och tänka: livet händer inte senare, livet händer nu.

Annons

Idag sitter jag på kontoret och jobbar med ett bokomslag och putsar på en text. Så vi tar en titt på hur en annan dag i mitt liv såg ut:

DSC_1333

Jag började dagen med att äta frulle förstås. En ny favorit: macka med jordnötssmör och banan (extra gott i kombination med kaffe!), ägg och en chokladsmoothie gjord på mandelmjölk+kakao+cashewnötter+kokosflingor+banan+kiwi.

DSC_1113

Sedan mötte jag upp den här stjärnan för att promenera ihop.

DSC_1120

DSC_1112 DSC_1121

Solen sken och vi gick runt Kungsholmen och pratade om Livets Stora Frågor innan vi skiljdes åt. Rebecca skulle till dansen och jag skulle hämta Felix bröder på skola och dagis.

DSC_1155

Och så åt jag det här till lunch: couscous, rödbetor, avokado, apelsin, salladsblad, fetaost och solrosfrön. En höjdare. När jag var yngre hatade jag frukt i mat men nu har jag insett att det verkligen är grejen.

Translation: Sandwiches with PB and banana for breakfast, a walk with Rebecca and a beet and orange salad for lunch. 

27 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar