Annons
Annons


SMÅBARN I TIGERDRÄKT, FILMCIRKEL OCH SOLSKENSSELFIES


Ojojoj nu måste vi ta igen lite här känner jag. Vi börjar på Sveriges västkust för några veckor sedan:

bebisar

Dödsgulligt barn x 2. Bea flyttade till GBG med en fjuttig packning, och en av de få saker hon tog med sig var den här lilla tavlan med en Felixbebis på. Så. Roligt. Till höger har vi min gudson Mio i sina bästa söndagskläder.

Annons

Jag vet. Helt orimligt cute.

gbg

Hejdå Bea och Göteborg! Hej tågmys med jordgubbar, nötter, bullar och They came together.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jag har promenerat med Felix i solsken,

ff

gosat,

Processed with VSCOcam with a6 preset

och skrattat åt den här extremt fula skyltningen.

lockig

Tagit selfies och matchat med Arwen. Jag var med Rasmus och Felix när jag redigerade de här bilderna och de tyckte ABSOLUT att jag skulle täcka den pinsamma selfieskuggan med en njutande katt. Så då gjorde jag det.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Snön var tillbaka på blixtvisit.

liten

Och Felix visade att en åttaårig Flora minsann bor i hans plånbok. Till höger är Edvard när vi åt våfflor häromdagen <3

Processed with VSCOcam with lv03 preset

Lockig och älskad.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Jag, Matilda och Leo åt middag på Surfers och det var hur jäkla gott som helst. Vi hade för övrigt en svintrevlig kväll.

frulle

Smoothieskål, grapefruktfrukost och mackor med jordnötssmör och banan. Plus en livsnjutande Frida när vi tog en kaffepaus i solen och fick en massa bra idéer på framtida projekt. Tjoho!

dear white people

Filmcirkel hemma hos Manne! Vi skulle se Dear White People men teven slutade funka så det blev mest bara sänghäng och bautabrunch i stället. Helt okej det med – och kolla vad gulliga My och Elias är! Sedan åkte jag hem och tittade på filmen i min säng. Den var meget meget bra.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Och så har jag fått några påskbud. Jag älskar när de är såhär genomtänkta och fina! Först ut är ett paket från Photowall med tapetprover från deras kollektion med Iwa Herdensjö. Samt en växt och påskgodis. Hurra!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Och en låda från Årstiderna med sparris, ekoägg, lök (som en kan färga ägg med) och marsipanägg. Så drömmigt.

borr + jumperfabriken

Avslutar med en mycket bossig bild på mig när jag borrade upp krokar i taket (till klädställningen) och var tvungen att ha på mig solglasögon för att inte få borrdamm i ögonen. Till höger är jag på Jumperfabrikeneventet som var megalyckat.

Translation: My life through my phone. Translate by hitting the translate-button under the header.

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar