Annons
Annons


FELIX FÖDELSEDAGSPRESENT: BILJETTHÄFTE


IMG_6726

Den mest magnifika personen jag vet fyller 22 idag. Felix alltså. Jag gav honom en fjärilslåda.

IMG_6725

När jag gick på fritids vek jag lådor så ofta att jag kunde göra det på typ 45 sekunder, men nu var jag tvungen att lära mig igen. Jag tog en gammal plansch och följde sedan den här steg för steg-guiden.

Annons

Untitled-1

Inuti asken dolde sig ett biljetthäfte! Jag sydde ihop ett gäng lappar med nål och tråd och perforerade ytterkanten med en nål så att Felix kan riva av biljetterna. Sedan fyllde jag dem med brunch på Berns Asiatiska, cava på Folkbaren, frukostbio på Bio Rio, pannkaksfrulle, skumbad, teaterbesök och ett par solbrillor till våra promenixer. Hade dejt som tema (för upplevelsepresenter är ju det roligaste) och ritade små snabba illustrationer.

Det här är en present som du verkligen kan lägga på vilken nivå och prisklass du vill. När jag var liten brukade jag ge bort sådana här häften till mamma med ”killa på ryggen i tio minuter”, ”gå ut med Boris”, ”tömma diskmaskinen” och ”pilla i håret i fem minuter”.

Andra personliga presenttips:
Scrapbook.
ABC.
Presentlåda.
Resa med rim.
Film och framkallning.

Translation: It is Felix’s birthday! I gave him a book of coupons with different dates. Brunch, sparkling wine, cinema + breakfast, pancake breakfast, bubble bath, theater and sunshades for our long walks. A personalized gift that we will enjoy together.

 

 

16 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar