Annons
Annons


FÖDELSEDAGSFRULLE PÅ PASCAL


IMG_6738

Igår bestämde vi oss för att äta födelsedagsfrukost på café i Felix ära. Vanligtvis brukar vi laga pampiga frukostar till varandra, men eftersom vi kom raka vägen från Hälsingland i måndags kväll så hann inte jag gå till mataffären och handla ingredienser. Men en caféfrukost är inte fy skam det heller! Efter att jag väckt honom med smoothie och säkert sju olika födelsedagssånger, gick vi den korta promenaden till Café Pascal.

Annons

CAFÉ PASCAL

Det är ett av mina absoluta favoritfik i Stockholm. Måste garanterat uppdatera min caféguide.

IMG_6737

Han valde en fylld croissant och en cappuccino och jag tog en äggmacka och en latte (kaffeflora är tillbaka </3). Och så delade vi på en yoghurt med granola och äppelkompott.

IMG_6754

Jag hade på mig min bästa Spice Girls-klänning som jag har köpt på Humana second hand.

CAFÉ PASCAL

Sedan satt jag kvar och jobbade tills magen började kurra och jag gick hem för att laga lunch. Tänk om varje dag kunde börja såhär!

Translation: On Felix’s birthday, we had breakfast at Café Pascal. Love that place.

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar