Annons
Annons


SJÄLVISAR


Flora Wiström

Hej kamrater! Såhär såg jag ut igår när jag hälsade på Jaana på Central Saint Martins, drack vin vid Regent’s Canal och gick vilse i Shoreditch. Ni kanske minns den här videon som jag gjorde 2008:

Annons

Sex år senare kändes det rimligt att damma av favoritfrisyren.

Gudars. Jag har tagit så mycket selfies på sistone. Tror att det är för att jag:

1. Har fått lite färg i vårsolen (it’s happening!)
2. Är rastlös.
3. Går runt i tråkkläder och skitigt hår nästan hela tiden eftersom Eloise är mitt främsta fokus, så varje gång jag fixar mig blir jag förvånad av min spegelbild, att jag kan se lite angenäm ut, och ba ”jag måste dokumentera detta!”

Men alltså: never apologize for a selfie.

Ojoj nu vrålar min lillasyster från vardagsrummet. Antar att hon vill att jag ska sjunga Let it go (började förresten storgråta när jag tittade på det klippet häromdagen, vem ÄR jag), snurra henne runt runt eller låta henne riva ut alla kort ur min plånbok. På återhörande!

17 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar